Τμήμα Τροφίμων

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΑΜΥΛΑ'Αμυλο Καλαμποκιού

'Αμυλο Σίτου

'Αμυλο Πατάτας

Τροποποιημένα άμυλα θερμής επεξεργασίας

Τροποποιημένα άμυλα κρύας επεξεργασίας
Γλυκαντικές ΥλεςΖάχαρη Κρυσταλλική

Ζάχαρη 'Αχνη

Καστανή Ζάχαρη

Φρουκτόζη

Δεξτρόζη

Γλυκόζη σε σκόνη

Μαλτοδεξτρίνη
ΓαλακτοκομικάΓάλα σκόνη άπαχη 

Γάλα σκόνη πλήρες 26%

Ορός Γάλακτος

Ορός Γάλακτος Permeate

Πρωτεϊνες γάλακτος 60% / 70% / 80%

Καζεϊνικό Ασβέστιο 

Καζεινικό Νάτριο

Υποκατάστατα Γάλακτος

Γάλα UHT 3.5%

Γάλα UHT 1.5%

Γάλα Συμπύκνωμένο UHT 7.5%

Γάλα UHT Barista 2%
Προϊόντα Κακάο ECOMΚακάο Natural

Κακάο Alkalized 10/12

Κακάο Alkalized 20/22
ΒούτυραΒούτυρο 82%

Βούτυρο 99.8%
Κρέμες ΓάλακτοςΚρέμα Γάλακτος UHT 36%

Κρέμα Γάλακτος UHT 18%
Σταθεροποιητές - Βελτιωτικά ASHLANDCMC

AQUASORB A-500

AQUACEL GSA

HPMC

HPC

AEROWHIP

Guar Gum

Φυτικές ίνες
Φωσφορικά SAPP 15

SAPP 40

Φωσφορικό Οξύ 85%
ΣυντηρητικάΣορβικό Κάλιο

Προπιονικό Ασβέστιο

Μεταμπισουλφιτ Καλίου

Μεταμπισουλφίτ Νατρίου
Copyright © 2013 Aisakos Όροι Χρήσης Design by   and  Development by  INTELLISOFT