Παρουσίαση

Ο Αίσακος, γιος του Πριάμου και της Αρίσβης σύμφωνα με τη μυθολογία θεωρώντας τον εαυτό του υπεύθυνο για το θάνατο της συζύγου του προσπάθησε να σκοτωθεί, κάτι που οι θεοί απέτρεψαν μετατρέποντάς τον σε όρνεο, εξ’ ου και το σήμα μας αλλά και η συμβολική «προστασία» της εταιρείας να μείνει αθάνατη ακόμα και αν η ίδια δεν το θέλει.

Η ΑΙΣΑΚΟΣ μπαίνει στην 3η γενιά μια και ουσιαστικά είναι συνέχεια εταιρειών με συνεχή παρουσία από το 1957 μέχρι σήμερα. Κατά την διάρκεια αυτών των ετών ανέπτυξε δραστηριότητες αντιπροσώπευσης, παραγωγής και διακίνησης Α’ υλών για πολλούς Βιομηχανικούς Κλάδους της Χώρας.

Προσπαθούμε πάντα να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες δίδοντας λύσεις στους πελάτες μας. Εξασφαλίζουμε συνεργασίες με παραγωγούς με αναγνωρισμένη ποιότητα, έχουμε τα απαραίτητα κεφάλαια για να διατηρούμε ικανά αποθέματα και 24ωρη παράδοση. Το προσωπικό μας έχει άριστη εκπαίδευση και εμπειρία στις πωλήσεις Β2Β και παραμένει πάντα στη διάθεση των πελατών μας για κάλυψη των αναγκών τους.

Με συνέπεια, ποιότητα, αξιοπιστία, επαγγελματισμό και άρτια οργάνωση, αποτελούμε τον ιδανικό συνεργάτη.

Όραμα μας να γίνουμε ο μεγαλύτερος προμηθευτής των βασικών κλάδων που εξυπηρετούμε, με απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες, σημειώνοντας διαρκή ανάπτυξη των μεγεθών μας και υγιή κερδοφορία που θα αποδίδει ικανοποιητικά για τους μετόχους μας και θα εξασφαλίζει ιδανικό εργασιακό χώρο για το προσωπικό μας, πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον και αυξημένο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης.

Copyright © 2013 Aisakos Όροι Χρήσης Design by   and  Development by  INTELLISOFT